• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До Міжнародного дня рідної мови у Кривоозерському ЗЗСО l- lll ступенів #1 були проведені мовознавчі турніри та інтелектуальні ігри.

До Міжнародного дня рідної мови у Кривоозерському ЗЗСО l- lll ступенів #1 були проведені мовознавчі турніри та інтелектуальні ігри.

2021-02-22

Учні 6- х класів взяли участь у мовознавчому турнірі " Мова- коштовний скарб народу". Відкрилося дійство вступним словом вчителя української мови Гладь С.А. Після представлення команд шестикласники зупинялися на станціях: " Розминка", " Всезнайки"," Жартівлива торбинка", " Родина", " Редактор". Діти швидко та впевнено відповідали на запитання, підбирали іменники різних родів, порівнювали, зіставляли, редагували речення.

Учні 7-х класів взяли участь у інтелектуальній мовознавчій грі. Упродовж заходу семикласники продемонстрували творчі вміння, кмітливість та винахідливість. Хлопці та дівчата із захопленням добирали частини прислів'їв, римували слова, розгадували кросворди та відповідали на запитання. Цікавими та захоплюючими виявилися елементи гри, пов'язаної з фразеологізмами. Не залишилися осторонь і вболівальники, які за допомогою жестів передавали зміст фразеологізмів та зацікавили всіх читанням скоромовок.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi