• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • " Ні! Я жива! Я буду вічно жити!" Під таким гаслом пройшов захід "Поетичний віршограй" до 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Комунальному ЗЗСО l-lll ступенів #1, організований вчителями української мови та літератури Л.Сікорською та С. Гладь.

" Ні! Я жива! Я буду вічно жити!" Під таким гаслом пройшов захід "Поетичний віршограй" до 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Комунальному ЗЗСО l-lll ступенів #1, організований вчителями української мови та літератури Л.Сікорською та С. Гладь.

2021-02-25

/Files/images/154686101_445540396649135_1903332808046087825_o.jpg

"Кожним словом, кожним променем думки, кожним болем своїм живе в душі нашого народу людина, ім'я її - Леся Українка. Життя Л. Українки- це вічна легенда про мужність і мудрість, ніжність і титанічну незламність поетеси- жінки, рівної якій важко знайти у світовій літературі. Вона увійшла в літературу як велика поетеса, геніальний драматург, прозаїк... Поезія Л.Українки - як вогник, схожий на полум'я свічки. Її поетичне слово хвилює нас і сьогодні",- розпочала захід Лариса Миколаївна, метою якого було передати силу і глибину поетичного світу Лесі Українки, виховувати любов до творчої спадщини поетеси. У теплій, творчій, трішечки напруженій атмосфері учні декламували поезії Лесі Українки. Хвилююче та піднесено, емоційно та впевнено звучали вони з уст дітей. До заходу долучилася бібліотекар школи Л.Дуда, організувавши книжкову виставку - пам'ять "Леся Українка славна дочка українського народу".

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi