«День зустрічі птахів-2021»

2021-03-30

«День зустрічі птахів-2021»

Здавна вважали, що весну приносять на своїх крилах перелітні птахи. Бо яка ж то весна, коли не чути голосного щебетання пернатих? Саме їх, дзвінких провісників, вітали учні Кривоозерського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 на Святі зустрічі птахів.

/Files/images/godvnits/1.jpg

Щоб привернути увагу школярів до охорони птахів, навчити майструвати і розвішувати шпаківні та годівнички ми долучилися до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «День зустрічі птахів-2021», який проводить Київський еколого-культурний центр з 15 лютого по 30 квітня 2021 року.

/Files/images/godvnits/2.jpg

Свято розпочалося усним журналом, на якому діти розповідали про птахів, читали вірші, загадки, називали весняні прикмети, заглянули до Червоної книги України та послухали спів пташок.

Продовжилося свято вже на подвір'ї, адже школярі принесли подарунки - пташині будиночки, годівнички. Найактивнішими були учні 5-Б класу.

/Files/images/godvnits/20210324_090002.jpg

(класний керівник Коваль А.І.). Незвичайні годівнички виготовили учні 6-А класу: Тягій Крістіна, Фертак Ілля, Бойко Діма та 6-В класу: Балановський Олександр, Оліфер Ангеліна, Сидорук Олег, Буркан Артем. Прус Назар, учень 6-Б класу, змайстрував двоповерхову шпаківню. Оригінальні шпаківні виготовили учні 7-Б класу Шаровський Андрій, учень 7-А класу Кобиляк Михайло, домівку для горихвісток виготовила Нестерова Аліна - учениця 7-Б класу.

Діти уважно і прискіпливо обирали місця для шпаківень. Прикрашають тепер будиночки та годівнички дерева біля школи, чекають з нетерпінням своїх крилатих господарів.

/Files/images/godvnits/3.jpg

/Files/images/godvnits/20210324_090050.jpg

Поліна Тертична, заступник президента ФВМ Кривоозерського ЗЗСО І-ІІІ ст..№1

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi